NO FACIS OPERACIÓ BIKINI
Desinflama't, desintoxica't, i millora les teves digestions.
de la indegestió a la comoditat
CONTINGUT DISPONIBLE FINS EL 1 DE JUNY A LAS 00h
DESPRÉS NOMÉS DISPONIBLE A LA PLATAFORMA D'INTESTÍ CONSCIENT
JA DISPONIBLE
JA DISPONIBLE
PAS 3. Menús setmana 1: vegetarià, per perdre pes i per augmentar pes
DISPONIBLE EL 24 D'ABRIL
PAS 4. Introduir rutina moviment
DISPONIBLE EL 28 D'ABRIL
PAS 5. Introduir rutina, neuromodulació matí
DISPONIBLE EL 29 D'ABRIL
PAS 6. Protocol antiinflamatori
DISPONIBLE EL 29 D'ABRIL
PAS 7. Introduir rutina autohipnosis
DISPONIBLE EL 2 DE MAIG
PAS 8. Menús setmana 2: vegetarià, per perdre pes i per augmentar pes
DISPONIBLE EL 5 DE MAIG
PAS 9. Batcooking
DISPONIBLE EL 6 DE MAIG
PAS 10. Receptes
DISPONIBLE EL 7 DE MAIG
PAS 11. Neteja de despensa
DISPONIBLE EL 8 DE MAIG
PAS 12. Idees de productes saludables
DISPONIBLE EL 9 DE MAIG
PAS 13. MENU SETMANA 3
DISPONIBLE EL 12 DE MAIG
PAS 14. Llegir etiquetes
DISPONIBLE EL 13 DE MAIG
PAS 15. MENÚ SETMANA 4
DISPONIBLE EL 19 DE MAIG
PAS 16. Els meus símptomes després del winter camp i checklist hàbits
DISPONIBLE EL 26 DE MAIG
HÀBITS
Els meus hàbits abans de començar, checklist símptomes i llista de la compra!
Anota els teus símptomes actuals i dona'ls-hi una nota. També et deixo la checklist d'hàbits, intenta ser constant amb ells més enllà del pla. Quan acabis el pla dona'ls-hi una nota i compara. Si ho has fet bé han d'haver millorat.
AQUÍ TENS TAMBÉ LA LLISTA DE LA COMPRA.
DIA 2 23 D'ABRIL 2025
BON DIA I BONA DIADA DE SANT JORDI!!
Avui dia 2, ens trobarem online aquesta tarda a les 19,30 mitjantçant aquest link totssalut.es/directe
Com sempre us dic no normalitzeu ni us conformeu amb la inflor, digestions lentes i mal de panxa. Res de tot això és normal!
No cal que facis dietes estrictes ni restrictives! La clau es bassa en entendre com montar el teu plat, per ajudar a la teva digestió! Entendre perquè et passa i que fer en el teu cas!
Per això avui trobaràs com fer les combiancions d'aliments adequades, no et compliquis! Més avall tens una guia on et proposo alguns canvis extra, si tens més problemes!
Que ha de contenir el teu plat 🍽.
1-correcte amic/ga meu/va VERDURES, aquesta ha de ser la base del teu plat.
🥕 Almenys la meitat del plat han de ser verdures variades i de temporada i si són ecològiques, millor.
🥕Les crucíferes (col, bròcoli, llombarda) et recomano menjar-les cuites i sense l'aigua de cocció per a evitar inflar-te. També pots saltar-les després d'una cocció ràpida si vols més sabor sense que resultin pesades.
🥕 Si tens problemes digestius, és millor prendre la fruita fora dels menjars per a evitar molèsties.
2-Una altra part del plat han de ser Carbohidrats de fàcil digestió
🍠 Prioritza arrels i tubercles sobre els cereals integrals sense gluten.
🍠 Evita farines refinades i ultres processades.
🍠 Millors opcions: Moniato, patata, pastanaga, *chirivía, remolatxa, nap, Iuca, plàtan mascle poc madur.
Blat sarraí, teff, arròs basmati (més puntualment).
3. Ho has endevinat Proteïnes: clau per a la regeneració i sacietat
🍗 Ajusta la quantitat segons el teu pes corporal i la teva activitat fisica 🏋🏻
🍲 Els llegums màxim 1-2 vegades per setmana, ja que poden resultar pesades a nivell digestiu si no es remullen bé o si hi ha sensibilitat intestinal. Per a fer-les més digestives, deixa-les en remull 24-48 hores, esbandeix-les bé i cuina-les amb espècies com a comí o fonoll.
🍗Opcions de proteïna digestiva: Ous ecològics, Carns blanques: pollastre, conill, guatlla, perdiu.
Carns vermelles de millor tolerància: xai de llet, vedella en talls magres, bou.
🦈Peix blau de petita grandària: sardines, aladrocs, verat, sorell. Mariscos.
🔝Consell 🔝Com més lenta i suau sigui la cocció (estofats, bullits, forn a baixa temperatura), més fàcil serà de digerir. Per exemple amb una slow cooker.
🥑 4. No ens podem olblidar del Greixos saludables: essencials per a la digestió. Assegura't d'incloure-les en cada menjar.
✅ Millors fonts de greix:
Oli d'oliva verge extra (*AOVE). Alvocat. Oli de coco. Olives. Llavors.
Fruita seca activada (REMULL 8 HORES) Xocolata de qualitat. Assegura't que sigui *bean *to bar, cosa que significa que ha estat elaborat directament des del gra de cacau sense ingredients innecessaris ni ultraprocessats.
Mantega o *ghee de qualitat (ecològica o de pastura).
⚠️ Evita olis refinats i greixos trans.
⚠️No hem facis ni cas, sempre ajusta totes les meves recomanacions al teu cos
Si una cosa de la qual et proposo inclou un ingredient que saps que no toleres bé, simplement modifica-ho o canvia-ho per una altra opció similar.
⚠️L'important és que t'adaptis sense obsessionar-te. Escolta sempre al teu cos i dona-li el que necessita a cada moment.
Petits ajustos que marquen la diferència
✅ Sal de qualitat → Usa sal marina sense refinar (Atlàntic, Himàlaia) en lloc de sal comuna.
✅ Evita l'aigua amb clor → Millor filtrada o mineral natural.
✅ Honrar el moment de menjar → Sense pantalles, sense presses i en un entorn tranquil. mira l'apartat de mindfullness eating.
✅ Respiracions profundes abans de menjar → Ajuda a activar el sistema nerviós parasimpàtic (SNP) i activar la digestió.
⚠️Important. Com et deie ahir aprèn a menjar d'una forma més conscient i digestiva! d'una manera que realment et faci sentir bé.
Escolta al teu cos, experimenta, ajusta i gaudeix el menjar sense por!
Perquè menjar bé no hauria de ser un estrès, sinó que ho has de disfrutar!
👉 Ens marquem un petit repte per avui? 🎯Aquest canvi tindrà un gran impacte!
Dins d'aquest menjar conscient et recomano Menjar sense distraccions i mastega conscientment.
✅ Apaga el mòbil, la Tele o l'ordinador a l'hora de menjar. Menja sense pressa i mostega al menys 20 vegades. Si pots respirar entre mos i mos millor.
✅ Això és molt important per aprendre a menjar amb calma, sense distraccions, I creu-me que el teu sistema digestiu s'activa molt millor. I això fa que s'absorveixin millor els nutrients. De manera que les digestions seran més lleugeres, tindràs menys inflor, gasos... Per si no fos prou això farà que el teu cerval sàpigui distingir les senyals de gana i sacietat.
Super abraçada, de la teva Dietista Intestinal Funcional
Glòria
Guia i materials
Et deixo la guia del pla desinfla't amb consells super bàsics i super útils! alguns canvis que et recomano fer durant aquests dies del Repte per tal de reduir inflor. Llegeix amb atenció ! També et deixo com montar el teu plat ideal, I això hauria de ser sempre, ho hauries d'agafar com a hàbit.
Vegetals de temporada a l'hivern (més denses i resistents al fred):
✅ Fulles verdes i crucíferes: Bleda, api, card, col, coliflor, bròcoli, endívia, espinacs, enciam, llombarda.
✅ Arrels i tubercles: Pastanaga, remolatxa, *chirivía, nap, raves, ceba, porro, alls, *apionabo.
✅ Altres vegetals: Carxofes, carabassa, fonoll, bolets.
Vegetals de temporada a l'estiu (més lleugers i refrescants):
✅ Fulles verdes fresques: Enciam, ruca, canonges, espinacs *baby, alfàbrega, escarola.
✅ Verdures d'aigua: Cogombre, carabasseta, tomàquet, albergínia, pebrots.
✅ Llegums tendres: Fesols tendres, pèsols frescos, faves tendres.
✅ Altres vegetals: Carabasseta, blat de moro, ceba tendra.
PLAT IDEAL
EXEMPLES DE PLATS IDEALS