NO FACIS OPERACIÓ BIKINI

Desinflama't, desintoxica't, i millora les teves digestions.

de la indegestió a la comoditat

CONTINGUT DISPONIBLE FINS EL 1 DE JUNY A LAS 00h

DESPRÉS NOMÉS DISPONIBLE A LA PLATAFORMA D'INTESTÍ CONSCIENT

JA DISPONIBLE

JA DISPONIBLE

JA DISPONIBLE

PAS 4. Introduir rutina moviment

DISPONIBLE EL 28 D'ABRIL

PAS 5. Introduir rutina, neuromodulació matí

DISPONIBLE EL 29 D'ABRIL

PAS 6. Protocol antiinflamatori

DISPONIBLE EL 29 D'ABRIL

PAS 7. Introduir rutina autohipnosis

DISPONIBLE EL 2 DE MAIG

PAS 8. Menús setmana 2: vegetarià, per perdre pes i per augmentar pes

DISPONIBLE EL 5 DE MAIG

PAS 9. Batcooking

DISPONIBLE EL 6 DE MAIG

PAS 10. Receptes

DISPONIBLE EL 7 DE MAIG

PAS 11. Neteja de despensa

DISPONIBLE EL 8 DE MAIG

PAS 12. Idees de productes saludables

DISPONIBLE EL 9 DE MAIG

PAS 13. MENU SETMANA 3

DISPONIBLE EL 12 DE MAIG

PAS 14. Llegir etiquetes

DISPONIBLE EL 13 DE MAIG

PAS 15. MENÚ SETMANA 4

DISPONIBLE EL 19 DE MAIG

PAS 16. Els meus símptomes després del winter camp i checklist hàbits

DISPONIBLE EL 26 DE MAIG

HÀBITS

Els meus hàbits abans de començar, checklist símptomes i llista de la compra!

Anota els teus símptomes actuals i dona'ls-hi una nota. També et deixo la checklist d'hàbits, intenta ser constant amb ells més enllà del pla. Quan acabis el pla dona'ls-hi una nota i compara. Si ho has fet bé han d'haver millorat.

AQUÍ TENS TAMBÉ LA LLISTA DE LA COMPRA.

Guia i materials

Et deixo la guia del pla desinfla't amb consells super bàsics i super útils! alguns canvis que et recomano fer durant aquests dies del Repte per tal de reduir inflor. Llegeix amb atenció ! També et deixo com montar el teu plat ideal, I això hauria de ser sempre, ho hauries d'agafar com a hàbit.

Vegetals de temporada a l'hivern (més denses i resistents al fred):

✅ Fulles verdes i crucíferes: Bleda, api, card, col, coliflor, bròcoli, endívia, espinacs, enciam, llombarda.

✅ Arrels i tubercles: Pastanaga, remolatxa, *chirivía, nap, raves, ceba, porro, alls, *apionabo.

✅ Altres vegetals: Carxofes, carabassa, fonoll, bolets.

Vegetals de temporada a l'estiu (més lleugers i refrescants):

✅ Fulles verdes fresques: Enciam, ruca, canonges, espinacs *baby, alfàbrega, escarola.

✅ Verdures d'aigua: Cogombre, carabasseta, tomàquet, albergínia, pebrots.

✅ Llegums tendres: Fesols tendres, pèsols frescos, faves tendres.

✅ Altres vegetals: Carabasseta, blat de moro, ceba tendra.

PLAT IDEAL

EXEMPLES DE PLATS IDEALS

DIRECTE DIA 23.4.25 19,30

DIA 3 24 D'ABRIL 2025

Avui comparteixo el menú dels primer dies, però no olblidis tot el que hem parlat fins ara i tampoc el menjar conscient, per cert et deixo un àudio per fer abans de les menjades. i un link a una xerrada Ted per a que en veiguis la importància.

En quan al menú del repte. Vull que tinguis en compte que està fet i pensat com una inspiració, com una guia flexible, basada en els principis de l'alimentació antiinflamatòria i baixa en carbohidrats. No és una dieta rígida, sinó una manera de nodrir el teu cos amb consciència. Aquest repte no va només de menjar sa, sinó de reaprendre a cuidar el teu cos amb amor, sense restriccions ni culpa.

Sempre em pergunteu:

Es pot prendre cafè o te?

Sí! Pots prendre cafè, te o infusions al llarg del dia, sempre sense sucre i sense edulcorants artificials. Si pots sense llet (o amb una vegetal sense sucres afegits, si ho necessites). Pots prendre cafè sempre que no substitueixi menjades ni interfereixi amb el teu descans.

El meu desig durant aquest repte és que aprenguis a escoltar els teus senyals interns i adaptar-los a la teva realitat.

No hi ha pes, grams, ni quantitats de cap tipus, ho has d'ajustar segons la teva gana.

Hem de tenir present que tots som diferents, I per tant també les nécessitas varien de persona a persona e inclús en funció dels dies, t'has d'escoltar i respectar. Fer aquests canvis des de l'amor. Si tens més gana augmenta la proteïna, els greixos saludables i la verdura no passa res, fes-ho sense pro. Si per contra ets sents super tipa, baixa quantitats.

El menú és una guia, has d'escoltar al teu cos. El més important és que et sentis satisfeta i contenta. Això si la sacietat l'hem de buscar des de dins des de la teva pau i amor, i fer-ho amb aliments no productes.

No vull que mengis per omplir el teu estòmac. Vull que mengis perquè tens gana. Si no tens prou amb el que hi ha al menú pots afegir fruits secs I/o fruita: com la pera, la poma, fruits vermells, plàtan verd, taronja.

Si hi ha algun aliment que no t'agrada canvia'l sense problema. Sempre al teu gust.

L'important és l'equilibri!

També serà Clau per tu saber quan estàs tipa! has de reconèixer la teva sacietat!:

-Et ve de gust fer una pausa o ja no penses tant en el menjar

-Notes que podries continuar menjant, però ja no el necessites

-Si pares de menjar i t'esperes uns minuts, notes que la fam ha desaparegut

-Menges més a poc a poc i ja no sents ansietat o pressa per acabar el plat

-Comences a sentir-te còmoda, lleugera i amb energia

Com hem dit fins ara mena poc a poc, moș a mos, sense mobil ni tv. Aixi podràs sentir millor les sensacions.

També recorda beure suficient aigua durant el dia per a mantenir-te hidratada i donar suport a la

funció digestiva i depurativa del teu cos.

MENU 1 VEGETARIÀ

MENU 1 PERDRE PES

MENU 1 GUANYAR PES

Mindful eating

Mindful eating, alimentació conscient imprescindible, per tenir una relació sana amb el menjar, i ajudar a la inflor.

Link: Mindfullness ted talk